top of page

HundKurser

Vad är en hundkurs?

Hundkurser är till för alla hundägare, nya som erfarna. Varje hund är unik och samarbetet fungerar på olika sätt beroende på människa och hund. Det finns flera hundkurser att gå som passar olika målsättningar. 

 

Vi vill att du och din hund ska kunna kommunicera på bästa sätt! Våra hundkurser ökar din kunskap om samspelet mellan hund och människa. Du får lära dig hur du bäst samarbetar med din hund plus att det är ett roligt och lärorikt sätt att stärka er relation. Nu ska vi se till att du hittar rätt kurs för just er. 

Vår hundcoach

Mario Quintana är vår hundcoach och hundtränare. Mario har stor kunskap, erfarenhet och känsla för hundar och är bra på att analysera samspel, kommunikation och förbättringsområden. Mario är ansvarig för våra hundkurser och anpassar dem efter kund och grupp.

 

Det är vanligt att känna sig osäker på hur man ska agera i olika situationer med sin hund. Mario hjälper dig genom situations- och miljörelaterade moment. Med professionell guidning och rådgivning kommer ni både ha kul och utveckla ditt hundägarskap. 

 

Är du fortfarande osäker på vilken hundkurs du ska gå? Få en gratis första rådgivning, kontakta oss genom att klicka här.

 

Det är bättre att träna rätt från början än att träna om!

Våra hundkurser

Välj den kurs som passar dig och hunds behov mest!

Privatträning

Individuell träning anpassad för dig och din hund!

Valpkurs

Har du skaffat en ny kompis? Vi hjälper dig med starten!

Lydnadskurs

Vi jobbar tillsammans på kommunikation mellan dig och din hund!

bottom of page