top of page

HundPensionat

Hundgården är ett personligt hundpensionat i Stockholm på Lidingö. Hundpensionat, eller inackordering som det också kallas, är en perfekt lösning när husse eller matte ska resa bort. Klicka här för att göra en bokning. 

 

Hundgården erbjuder professionell hundpassning och en aktiv livsstil. Här behandlas hunden som vår egen och får följa med på allt vi gör. I och med att vi har flera olika delar i verksamheten aktiveras hunden i flock tillsammans med andra hundar. Dagtid får hunden vara på dagis och när arbetsdagen är slut följer hunden med hem till någon av oss anställda och övernattar i hemmiljö.

Vårt upplägg för hundpensionat ger oss mer social och personlig kontakt med hunden, där vi kan se till varje individs behov. Vi undviker sterila miljöer då hunden alltid är med kompisar och oss anställda. Vi ger hunden mycket stimulering och aktivering under dagen på olika sätt, t.ex. apportering, godissök, simning och träning i lydnad. När hunden stannar över helgen hittar vi ofta på roliga äventyr, ibland åker vi ut till landet. Vi värnar om trygghet och hemkänsla, vi vill vara ett andra hem. Vi uppdaterar dagligen på vår Instagram, där kan du se vad din hund får göra!

Säkerhet är också otroligt viktigt. Vi tar emot väluppfostrade hundar som kan och tycker om att vara med andra hundar. Hunden ska vara fullt vaccinerad för att kunna vara en del av vår verksamhet och bli godkänd en plats för hundpensionat. 

Har du en hund utan grundläggande kontroll och gehör som du behöver få hjälp med, bör du istället boka en rådgivning

Inackordering för din hund 

Vi hjälper dig med hundpassning oavsett hur lång tid som önskas, allt från en dag till två veckor. Vi har öppet alla dagar i veckan inklusive helger. Oftast har vi plats men inför storhelger, lov och semester är det viktigt att boka i god tid. Innan vi godkänner inackorderingen bokar vi in ett första möte där vi får träffa dig och din hund samt visa er runt i våra lokaler. Klicka här för att göra en bokning. 

Packlista 

  • Foder för hela vistelsen ​

  • Leksak eller gosedjur 

  • Medicin eller liknande vid behov

  • Korg, pläd eller filt. Kan vara lugnande att ha något som luktar hemma, men det är inte obligatoriskt. Alla dessa tillbehör har vi. 

Priser för hundpensionat

  • 700 kr / dygn

  • Storhelger - 1000 kr / dygn (jul, nyår, påsk, midsommar)

Betalning sker vid lämning av hunden.

Bokningsförfrågan Hundpensionat

Kan hunden gå lös?
Är hunden kastrerad?

Din anmälan har skickats!

Bokningsförfrågan Hundpensionat

Tilläggstjänster för hundpensionat

Under hundens vistelse kan vi hjälpa till med diverse hundvård!

Kloklipp

Vi hjälper dig klippa klorna!

Pälsvård

Schamponering, balsam, borstning och föning!

tasstrimning

Långhåriga tassar? Vi trimmar!

bottom of page