top of page

Valpkurs

Har du skaffat en ny kompis? Då är valpkurs något för dig! Börja hundlivet på rätt sätt och spara tusenlappar på att träna rätt från början. 

Vad gör man på en valpkurs?

På valpkursen skapar vi tillsammans de första viktiga banden mellan dig och din hund! Det finns flera fördelar med att gå kurs med sin valp. Här sätter vi grunden för en fungerande vardag och ger dig verktyg för att få en hund som lyssnar och är följsam. 

Valpträning stärker också er relation när hunden får lyssna och fokusera på dig trots olika störningsmoment. Ni bygger upp en kontakt som blir viktig för framtiden. 

Valpen får också chans att socialisera sig med andra hundar och träffa nya kompisar. Det är också ett perfekt tillfälle att träffa andra hundägare och dra nytta av varandras erfarenheter. 

Valpkursen innehåller vägledning, kontaktsök, inkallning, belöning och mycket mer. Du som ägare får både teori och övningar som är anpassade för valpar. Förvänta dig inte att valpen ska lära sig allt under kursen, det är viktigt att ta med sig övningarna hem och träna i lugn och ro. 

 

Kursupplägg

Valpkursen innehåller 4 kurstillfällen som är 1 timme och 15 minuter långa. Kursen görs i grupp om 6 hundar, notera att det är max 2 personer per hund. 

Ålder för valpkurs

För att gå på valpkurs ska hunden vara mellan 0-6 månader. Vänta inte för länge, då kan du missa den period i utvecklingen där valpen har som lättast att lära. 

Tänk på att valpen ska vara vaccinerad.

Pris för valpkurs

  • 1900 kr

IMG_8342_edited.jpg
IMG_8358_edited_edited.jpg

Fler hundkurser

Välj den kurs som passar dig och hunds behov mest!

Privatträning

Individuell träning anpassad för dig och din hund!

Lydnadskurs

Vi jobbar tillsammans på kommunikation mellan dig och din hund!

bottom of page