top of page

Lydnadskurs för hund

Vill du ha hjälp att träna vardagslydnad? Då har du hittat rätt! Vår lydnadskurs ger dig verktyg för att underlätta vardagen och stärka din och hundens relation.

Vad gör man på en lydnadskurs?

Vardagslydnad är något viktigt att träna på och är en förutsättning för att kunna ta med sig hunden vart man vill. Vi vill att hunden ska lyssna i vardagliga situationer där andra hundar och människor befinner sig. 

Att träna lydnad är både roligt och nödvändigt. På lydnadskursen går vi igenom att gå fint i koppel, inkallning, gå lös, hundmöten och mycket mer. Vi tränar och gör övningar med olika störningsmoment och krav.

 

Lydnadskursen går också igenom teori och andra saker att tänka på, såsom hundens språk, passivitetsträning, att vara konsekvent och positiv förstärkning. 

Detta är också ett perfekt tillfälle att träffa andra hundägare och dra nytta av varandras frågor, funderingar och erfarenheter. Vi lär oss av varandra och hunden får redan här testa på att vara passiv. 

Har du en stor eller väldigt energisk hund utan grundläggande kontroll och gehör bör du istället boka privatträning.  

Kursupplägg

Lydnadskursen innehåller 4 kurstillfällen som är 1 timme och 15 minuter långa. Kursen görs i grupp om 6 hundar, notera att det är max 2 personer per hund. 

Pris för lydnadskurs

  • 1900 kr